Healing

Healing är en energibehandling, som hjälper sinne, kropp och själ att hitta tillbaka ursprunget, till sitt välmående tillstånd. Healing kan användas som behanding av alla tillstånd, som ett komplement till sjukvården, såsom smärtlinding, dämpa ångest och depression, fungerar även väldigt bra som stressreduktion. Healing ger både avslappning och energipåfyllning.

När du får en healingbehandling hos mig befinner du dig i en lugn och trygg miljö. Vi börjar behandlingen med ett kort samtal, sedan får du ligga på en behandlingsbrits med filtar och kuddar så du får en bekväm och skön stund. Efteråt sätter vi oss och pratar om hur det kändes och om jag fått till mig några budskap. Efter en healingbehandling kan du känna dig trött, frusen och ibland illamående, det är bara healingenergin som dragit igång en utrensningsprocess i kroppen. Det kan också vara så att du inte känner något alls.

Healingenergin går alltid dit den behövs mest, oavsett om det är till den själsliga, mentala, emotionella eller den fysiska kroppen.

Tidsbokning / Kontakta mig, klicka: HÄR